11 Mart 2019

Üzüm, kuru toprağın olduğu her yerde yetiştirilebilir. Sıcağın yoğun olduğu Ege Bölgesi, Batı Anadolu ve Güney Anadolu’da en iyi verimlilik alınır. Cinsine göre farklılık gösteren üzümler soğuk bölgelerde de farklı türleriyle karşımıza çıkar. Fazla su barındırdığı için kısa sürede bozulan bir üründür. Yılın her günü tüketmeye uygun olarak…

11 Mart 2019

Çam fıstığı bitki kökenli bir besindir. Günlük hayatta sıkça tüketilen çam fıstığı içerisinde esansiyal mineraller, vitaminler ve kandaki kolesterol seviyesini düşürmede faydalı olan kalp dostu tekli doymamış asitlerin önemli bir kaynağıdır. Sağlık açısından bir çok etkisi bulunan çam fıstığının faydaları ise saymakla bitmiyor... İçerdiği yüksek miktardaki mineral ve vitaminlerle…